E-learning og praktisk træning

Skab et trygt arbejdsmiljø for hele virksomheden, ved at opkvalificere medarbejderne med et fleksibelt førstehjælpskursus.

 

Vi har udviklet et virksomhedsoptimeret førstehjælpskursus, der kombinerer e-learning og praktisk kursus, som er effektivt og tidsbebesparende for virksomheden.

 

Tid er en afgørende faktor - Ikke kun ved hjertestop

Vi ved, at der er travlt i virksomheden, og derfor har vi lavet et fleksibelt kursusforløb med e-learning og et 2 timers fysisk førstehjælpskursus. 

Image

Online teori

I vores online læringsunivers gennemgås teorien bag førstehjælp ved hjælp af undervisningsvideoer, og når du har gennemgået teorien, så afslutter du kurset med en quiz, hvor du kan prøve din viden af.

Image

Praktisk træning

Efterfølgende tilmelder medarbejderne sig et fysisk kursus på læringsuniverset. Herefter kommer vores instruktør ud og afholder et optimeret og intensivt 2 timers praktisk kursus, hvor teorien kombineres med den praktiske træning.

Image

Overblik og let administration

I læringsuniverset er der mulighed for HR-medarbejdere eller andre at trække rapporter og se statistik over virksomhedens procentvise gennemførsel, samt hvornår medarbejderne skal gennemføre næste kursus.

Bliv undervist af dygtige soldater

Vi har løsningen til virksomheden

Du betaler kun pr. medarbejder.

 • Medarbejderne får adgang til teori, video og quiz på platformen
 • Vores instruktør kommer ud til jer og underviser i 2 timers praktisk træning med meget hands-on træning
 • Vi klarer booking og fremmøde registering for jer
 • Du har overblik over, hvem der har deltaget
 • Medarbejderne får automatisk deres bevis efter kursus

Slip for bekymringerne, og lær førstehjælp på den smarte måde.

Image
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Gør som andre - Få adgang til platformen

 

Vores kunderådgiver kontakter dig og gennemgår jeres behov med dig. Vi står altid til rådighed og er din sikkerhed for en professionel håndtering af jeres førstehjælpskursus.

Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os hverdage (08.00-20.00): +45 42 90 92 92

Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 16-50
 • 50-100
 • 100-500
 • Mere end 500 personer
Hvor i landet? Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Vores kunderådgiver kontakter dig og gennemgår jeres behov
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Du vil blive undervist af en af vores 50 certificerede instruktører fra Forsvaret, fordi de har den nødvendige hands-on erfaring, handlekraft og passion, der skal til for at uddanne dygtige kursister og som tør handle, når det gælder

Vores instruktører kommer til jer

Hos First-8 tror vi på, at det skal være let for alle at lære førstehjælp, og at alle skal føle sig trygge og sikre ved, at yde førstehjælp den dag situationen opstår. 

Bliv undervist af soldater, som gennemfører praksisnære scenarier, hvor I udfører de forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Vi underviser altid efter de nyeste retningslinjer for førstehjælp. I tilfælde af nye bestemmelser, sørger vi altid for, at vores førstehjælpsundervisning er opdateret, således at du som kursist altid får den nyeste viden.

Ring til os: 42 90 92 92
Hvad siger vores kunder

Vores kunder elsker det

"Det er smart, at vi både sparer tid og får adgang til indholdet i et år til gratis genopfriskning" - Lone

"Vores nye medarbejdere får adgang til platformen når de starter i virksomheden, på den måde får de allerede fra start et minimumskendskab til førstehjælpen" - Kasper 

Vil du høre mere: +45 42 90 92 92
Image

Spørgsmål omkring kombineret læring

Det er helt op til dig - vi kan oprette så mange medarbejdere som I ønsker. På platformen holder vi også styr på fremmøderegistrering, og hvem der har deltaget på kurserne.

Derudover kan I altid tilføje nye medarbejdere på platformen, således at alle medarbejderne som minimum har basale førstehjælpsfærdigheder

Efter kurset får alle deltagerne adgang til vores digitale læringsplatform i et helt år.
På platformen kan I genbesøge førstehjælpsteorien, dele den med familien og se førstehjælpsvideoer, så førstehjælpskompetencen bliver vedvarende.
Og når det er tid til et nyt kursus, så tager vi selv fat i jer og får det booket ind.
Alle vores instruktører er certificerede og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvaret, som er en af de ypperste og mest intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret. Derudover har de alle mange års erfaring med undervisning og førstehjælp som sergenter eller officerer i Forsvaret.
Priserne på erhvervskurserne er ekskl. moms.

Nej, det skal du ikke. Vi har lavet en pris, hvor alt fra forberedelse, transport og kørselsudgifter er inkluderet. Dette gælder i hele Danmark (minus øer)

Der kan deltage op til 16 personer pr. instruktør jf. dansk førstehjælpsråd, vi tilknytter kurset. Hvis jeres behov er større, kan vi sende flere instruktører ud, eller holde kurserne over flere dage. Vi kan gøre præcis, som I ønsker det!
Nej. Vores instruktører medbringer førstehjælpsdukker, hjertestartertrænere, projektor og alt andet, der skal bruges til kurset! Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomhed, så hvis I har specielle ønsker tilpasser vi kurset til jeres behov
Vi tilpasser os altid jeres behov, og derfor underviser vi på hverdage og weekender fra 08.00-21.30.
Derfor kan vi altid finde et tidspunkt, der passer i jeres kalender.