Lær at redde liv med et førstehjælpskursus i Horsens

Ved du hvordan du skal agere, hvis der opstår en nødsituation? Med et førstehjælpskursus fra First-8 får du den rette viden og færdigheder til at redde liv. For mange er det en grænseoverskridende situation at stå med en person, der svæver mellem liv og død, men når du booker et førstehjælpskursus i Jylland, sørger vi altid for at klæde dig ordentligt på.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Book et skræddersyet førstehjælpskursus til din virksomhed

Hos First-8 har vi specialiseret os i at skræddersy hvert enkelt kursus, så det imødekommer den enkelte virksomheds branche. Der er stor forskel på de risici, som medarbejderen kan udsættes for, og derfor ser vi det som en selvfølge, at kurset tilrettelægges herefter.

Når du booker et førstehjælpskursus i Horsens, vælger I selv, hvor der skal afholdes. Er det mere komfortabelt at afholde det i en konferencesal, et større mødelokale eller måske i et forsamlingshus et sted i Horsens, medbringer vi alt nødvendigt udstyr, som anvendes i undervisningen. Vi går meget op i, at udbrede kendskabet til førstehjælp, og derfor finder vi det helt naturligt at tilgodese kundens ønsker omkring valg af lokation.

 

Når du og dine medarbejdere, har bestået et af First-8s førstehjælpskurser i Horsens, vil I være i stand til at: anvende en hjertestarter, give kunstigt åndedræt og hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, alarmere 112 samt bevare det fulde overblik indtil lægehjælpen når frem.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers (mest populære)
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Mød vores dygtige certificerede undervisere

Du vil blive undervist af vores certificerede undervisere, som alle har en baggrund fra Forsvaret. Vi har mere end 15 års erfaring, som vi glæder os til at dele med dig og dine medarbejdere. Gennem teori og praktiske øvelser stifter du bekendtskab med alle relevante aspekter inden for førstehjælp. Vores undervisere lægger også stor vægt på, at du føler dig komfortabel og selvsikker, hvis du kommer ud for en nødsituation, hvor du skal handle hurtigt.

 

Det er ikke kun jeres arbejdsplads, som vil få gavn af de livreddende færdigheder. Hele samfundet bliver et tryggere sted at færdes. Forestil dig at kunne træde til, hvis en turist falder om med hjertestop nær Horsens Klosterkirke, eller hvis der sker en ulykke i Fængslet. Chancen for overlevelse øges markant, hvis der ydes førstehjælp inden for de første minutter.