Lær at redde liv med et førstehjælpskursus i Hobro

Ved du hvordan du skal agere, hvis en kollega pludselig falder om på arbejdspladsen? Med et førstehjælpskursus fra First-8 bliver du klædt på til at redde liv - uanset om du befinder dig på jobbet, i offentlig transport eller i fitnesscenteret. De livreddende teknikker kan bruges alle steder. Stå stærkere og book dit førstehjælpskursus i Nordjylland allerede i dag.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Mere end 15 års erfaring med certificerede undervisere

Det er enormt vigtigt, at du modtager den rette undervisning, for at kunne yde den rette førstehjælp, hvis en uventet situation skulle opstå. Når du bestiller et førstehjælpskursus fra First-8, er du sikret certificerede undervisere, som alle har en baggrund fra Forsvaret.

Vi har specialiseret os i at skræddersy kurserne, så de passer til den enkelte virksomhed, uanset om du arbejder inden for sundhedssektoren, detail og service eller på kontor. Der er nemlig stor forskel på de risici, som du møder, når du går på arbejde hver dag.

 

For at få det bedste fra begge verdener underviser vi både i teori og praktiske færdigheder. Denne undervisningsform har vist sig at være særlig gavnlig, idet du får afprøvet den lærte teori på stedet. Når du har bestået et førstehjælpskursus i Hobro, bliver du i stand til at yde hjerte-lunge-redning, anvende en hjertestarter, lægge en person i stabilt sideleje, bevare overblikket og alarmere 112. 

 

Med mere end 15 års erfaring inden for førstehjælp, er vi altid parate til at udbrede kendskabet til de livreddende teknikker, så endnu flere danskere kan yde førstehjælp.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers (mest populære)
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Førstehjælpskurset som kommer alle til gode

Det kan være nervepirrende at yde førstehjælp til vidt fremmede personer. Vi arbejder meget på at få dig til at føle dig selvsikker, hvis der skulle opstå en livreddende situation.

Det er ikke kun arbejdspladsen, som får gavn af dine livreddende færdigheder. Hele samfundet bliver tryggere at færdes i, når flere mennesker kan yde førstehjælp. Med et bestået kursus fra First-8 kan du nemt træde til, hvis en person falder om ved Hobro Lystbådehavn, i Nordisk Dyrepark eller nær Hobro Museum.

 

Som arbejdsplads vælger I selv, hvor kurset skal afholdes. Vi sørger for at medbringe alt relevant udstyr, såsom førstehjælpsdukker, hjertestartere osv. Det eneste I skal gøre, er at møde talstærkt op, så endnu flere kan yde førstehjælp i Hobro - og i resten af Danmark.