Førstehjælpskursus i Hjørring - Stå stærkere når du redder liv

Ved du hvordan du skal træde til, hvis der opstår en nødsituation? Med et førstehjælpskursus fra First-8 lærer du alle de nødvendige livreddende teknikker, samtidig med at du kan agere trygt og komfortabelt. Bestil jeres førstehjælpskursus i Jylland allerede i dag og stå stærkere i en nødsituation.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Vi skræddersyr altid kurset

Hos os er ingen førstehjælpskurser ens. Hvorfor skulle de være det, når virksomheder er forskellige? Derfor skræddersyr vi altid vores kurser, så de passer lige præcis jeres branche og de risici, I kan møde, når I møder ind på arbejde.

På vores førstehjælpskursus i Hjørring vil I blive undervist både teoretisk, samtidig med at I gennemgår en række praktiske øvelser. Vi mener nemlig, at vores kursister lærer bedst, når teori og praktisk kombineres.

 

Det er ikke kun arbejdspladsen, som får gavn af dine færdigheder. Nej, hele samfundet nyder godt af dine uundværlige livreddende teknikker. Hvis en person falder om i Hjørring gågade eller i Nordsøen Oceanarium, kan du hurtigt og trygt træde til for at tilse personen og udøve førstehjælp. Uanset hvad vil et førstehjælpskursus i Hjørring være godt givet ud.

 

Er du ejer af en større arbejdsplads, kan det være en fordel at afholde kurset et andet sted, såsom i et forsamlingshus eller konferencelokale. Uanset virksomhedens størrelse er I velkommen til at afholde kurset andetsteds. Vi sørger for at medbringe alt nødvendigt udstyr, såsom undervisningsmateriale, førstehjælpsdukker og hjertestartere.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers (mest populær)
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Undervisning af høj kvalitet fra soldater

Du vil blive undervist af vores dygtige, certificerede undervisere, som har haft førstehjælp helt tæt på livet. Alle undervisere har nemlig en baggrund fra Forsvaret, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel i sig selv.

 

På førstehjælpskurset i Hjørring vil I blive undervist i de grundlæggende livreddende teknikker, herunder kunstigt åndedræt, lægge en person i aflåst siddelejhe, anvende en hjertestarte, give hjertemassage, alarmere 112 og bevare det generelle overblik, indtil hjælpen når frem.

 

For mange kan førstehjælp være enormt grænseoverskridende, og mange føler ofte sig utrygge. Derfor lægger vi særligt vægt på, at alle kursister går herfra med en god porten selvtillid i rygsækken, så vedkommende føler sig sikker, hvis en kollega skulle komme ud for en ulykke på arbejdspladsen, eller hvis en medborger får hjertestop i Vennebjerg Golf- og Fiskepark.