Stå stærkere med et førstehjælpskursus i Hillerød

At kunne træde til og redde et andet menneskes liv, er en uvurderlig bedrift. Med et førstehjælpskursus fra First-8 lærer du de grundlæggende teknikker, der skal til for at redde liv. Når du booker et førstehjælpskursus på Sjælland, sørger vi for at klæde dig godt på, så du selvsikkert kan træde til, hvis der opstår en nødsituation på arbejdspladsen eller i samfundet.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Vi anvender kun certificerede undervisere

Føler du dig sikker, når du går på arbejde? Med et førstehjælpskursus i Hillerød vil du modtage undervisning i, hvordan du giver førstehjælp til en kollega, et familiemedlem, en ven eller en fremmed i samfundet. På kurset lærer du at give hjertemassage, kunstigt åndedræt, anvende en hjertestarter, lægge en person i aflåst sideleje, alarmere 112 og bevare overblikket indtil ambulancen når frem.

 

På kurset vil du og dine kollegaer blive undervist af certificerede instruktører, som alle har mere end 15 års erfaring som soldater fra Forsvaret. Vi garanterer jer for, at I bliver klædt godt på til at håndtere en ulykke på arbejdspladsen, eller hvis en person falder om i Hillerød gågade eller nær Slotssøen. 

Vi kombinerer altid teori med praktiske øvelser, da vi har erfaring med, at vores kursister lærer bedst på denne måde. 

Det er vores fornemmeste opgave at udbrede førstehjælp, og hver gang et nyt hold kursister består et kursus, kan vi ikke andet end at smile.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers (mest populære)
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Vi målretter altid vores førstehjælpskurser

Når du booker et førstehjælpskursus i Hillerød, sørger vi altid for at målrette kurset den virkelighed du og dine kolleger møder, når I går på arbejde. Vi har afholdt utallige kurser rundt omkring i hele Danmark og kender efterhånden de fleste brancher. Der er f.eks. stor forskel på de risici, som en kontorarbejder møder i forhold til en betonarbejder.

 

Uanset hvor I landet din arbejdsplads befinder sig, kommer vi til jer. Vi medbringer både undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere, så det eneste, I skal tænke på, er at samle så mange fra arbejdspladsen som muligt.

I gør ikke blot arbejdspladsen til et trygt sted at være. Hillerød bliver en sikrere by at færdes i, når flere borgere ved, hvordan man yder førstehjælp. Hvis du en dag besøger Escape Room Hillerød eller Frederiksborg Slot, kan du hurtigt træde til og udøve livreddende førstehjælp, hvis det bliver nødvendigt.