Red liv med et førstehjælpskursus i Herning

Har du styr på, hvordan du yder førstehjælp? Uanset om du tager et førstehjælpskursus i Jylland eller i Herning, lærer du at stå stærkt og bevare overblikket, hvis du kommer ud for en situation, hvor det bliver nødvendigt at udøve livreddende hjælp. Med et kursus fra First-8 undervises du af certificerede instruktører fra Forsvaret.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Få skræddersyet førstehjælpskurset specielt til dig

For at imødekomme dig og din virksomheds behov, har vi specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, så de passer til branchen. Der er stor forskel på arbejdspladser og de risici, som er forbundet med den daglige gang. Derfor giver det mening at tilpasse et kursus herefter, så du og dine medarbejdere er bedst rustet til at kunne træde til, hvis der opstår en nødsituation.

 

Når du booker et førstehjælpskursus i Herning, vælger du selv, hvor kurset skal afholdes. Uanset om det er på arbejdspladsen eller måske den lokale kro eller sportsplads, medbringer vi alt nødvendigt materiale, som anvendes i undervisningen.

 

Med et bestået førstehjælpskursus fra First-8, bliver du i stand til at udøve hjerte-lunge-redning, give hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, kalde 112 og bevare overblikket indtil ambulancen når frem. Vi sørger altid for, at vores kursister får en ordentlig portion selvtillid, da det at redde liv, kan få en til at tvivle på sig selv. 

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers (mest populær)
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Teoretisk og praktisk undervisning giver de bedste forudsætninger

Du vil blive undervist af soldater fra Forsvaret, som har haft førstehjælp helt inde på livet. Undervisningen består af både teoretiske og praktiske øvelser, da vi mener, at mennesker lærer bedst på denne måde.

 

Det værste at gøre, når en person falder om med hjertestop, er at gøre ingenting. Med dit forsøg er der chance for at vedkommende overlever og undgår langvarige mén.

 

Hver gang et nyt hold kursister består et First-8 førstehjælpskursus, kan vi ikke andet end at smile over hele femøren velvidende, at du er klar til at træde til, hvis en person eksempelvis falder om med hjertestop i Herningcentret eller kommer til skade i Momhøje Naturcenter.