Førstehjælpskursus i Hedensted der lærer dig at redde liv

Har du mod på at træde til, hvis du overværer en ulykke, hvor en person kommer til skade? Mange personer har berøringsangst, når det kommer til at yde livreddende førstehjælp. Med et førstehjælpskursus fra First-8 lærer du at agere komfortabelt og selvsikkert, hvis du en dag står overfor, at skulle redde et andet menneskes liv.

Når en person falder om med hjertestop, tæller hvert sekund for overlevelse. Vores førstehjælpskursus i Jylland hjælper dig med at stå stærkere, så du kan træde til med selvsikkerhed.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Skab tryghed hvorend du befinder dig

Selvom vores førstehjælpskursus tager udgangspunkt i de risici, du kan møde på din arbejdsplads, kommer dine nye færdigheder til gavn for hele samfundet. Uanset om du kommer forbi Hedensteds ældste bygning, Hedensted Kirke, eller Hedensted Idrætsforening, er du klar til at træde til, hvis en person falder om med hjertestop og har brug for hjertemassage.

 

Du vil blive undervist af certificerede instruktører, der alle har en baggrund fra Forsvaret. Vores instruktører har en god portion erfaring i rygsækken, hvorfor undervisningen vil bære præg af virkelighedsnære eksempler. Undervisningen er en kombination af teori og praktiske øvelser, hvilket vi mener, danner de bedste forudsætninger for læring.

 

Når du har bestået førstehjælpskurset i Hedensted, vil du være i stand til at udøve hjertemassage, anvende en hjertestarter, give kunstigt åndedræt og lægge en person i aflåst sideleje. Derudover lærer du at bevare overblikket, kalde 112 og berolige evt. pårørende eller tilstedeværende indtil ambulancen når frem.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

15 års erfaring med skræddersyede kurser

Når du booker et førstehjælpskursus, skræddersyes det, så det passer til din arbejdsplads og branche. Med mere end 15 års erfaring ved vi, hvilke risici du kan stå over for, når du møder ind på arbejde. Og derfor ønsker vi at klæde dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Vi møder op med undervisningsmateriale, førstehjælpsdukker og hjertestartere - det eneste du skal tænke på er, at arbejdspladsen møder talstærkt op.

 

Hvis du nogensinde bliver vidne til en ulykke på Glud Museum eller i det lokale fitnesscenter, ved du, at du med sikkerhed kan træde til og udøve førstehjælp.