Førstehjælpskursus i Haderslev

Ved du hvordan du skal agere, hvis du kommer ud for en livstruende situation? Med et førstehjælpskursus i Jylland fra First-8 bliver du rustet til at kunne udøve livreddende teknikker, der i sidste ende kan få stor betydning mellem liv eller død. Derudover vil et førstehjælpskursus styrke din selvtillid, så du føler dig mere tryg i situationen, når du redder liv.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Instruktører med solid erfaring

Det er ikke for sjov, når vi siger, at vores instruktører kommer med en vis ballast i rygsækken. Alle førstehjælpsinstruktører har nemlig en baggrund fra Forsvaret, hvorfor du vil opleve virkelighedsnære eksempler på kurset. Vi tror på, at mennesker lærer bedst, når teori og praksis kombineres. Derfor vil den teoretiske undervisning altid krydres med praktiske øvelser. 

Med et førstehjælpskursus i Haderslev, vil du ikke kun blive klædt på til at møde virkeligheden på arbejdet - uanset hvor du befinder dig, vil dine omgivelser have stor gavn af dine unikke livreddende kompetencer. Hvis en person falder om i Haderslev gågade eller ved Haderslev Domkirke, kan du hurtigt træde til og bevare overblikket, indtil ambulancen ankommer.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers (mest populære)
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Førstehjælp med udgangspunkt i din virksomhed

Med mere end 15 års erfaring ved vi, hvordan vi bedst skræddersyer et førstehjælpskursus, så du og dine medarbejdere får mest muligt ud af det. Der er stor forskel på de risici, som medarbejderne kan blive udsat for på en arbejdsplads, hvorfor et kursus bør planlægges herefter. Arbejder du på en betonvirksomhed eller maskinfabrik, er der andre farer end på et kontor eller i en forretning.

Hvis I er en større virksomhed, kan du også vælge at afholde førstehjælpskurset et andet sted, såsom i en sportshal i Haderslev eller i et konferencecenter.

Efter et førstehjælpskursus i Haderslev vil du være i stand til at give kunstigt åndedræt, hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, bruge en hjertestarter og bevare det fulde overblik over situationen indtil ambulancen eller lægebilen når frem.

Forestil dig at kunne træde til ved et uheld på en af de mange badestrande i Haderslev eller på en gåtur i Haderslev Dyrehave. Dine livreddende teknikker er guld værd for samfundet, og jo flere som kan yde førstehjælp, jo sikrere bliver byens gader i Haderslev og resten af landet.