Bliv klar til at redde liv med et førstehjælpskursus i Grindsted

Det er aldrig til at vide, hvornår en ulykke finder sted. Derfor er det fordelagtigt, at kunne de livreddende færdigheder, som i sidste ende kan have stor betydning for, hvorvidt et medmenneske overlever eller ej. Med et førstehjælpskursus i Jylland fra First8 bliver dig og din arbejdsplads klædt godt på til, at kunne håndtere en ulykke - uanset om den sker på arbejdspladsen, i hjemmet eller i det offentlige rum. 

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Vær forberedt uanset situationen

De fleste mennesker kan blive nervøse, når de står i en uvant situation. At skulle stå med et andets menneskes liv i hænderne, kan være særligt angstprovokerende, men det er værd at huske på, at hvert minut tæller efter ulykken er sket. Hvis der er tale om et hjertestop, kan du ikke gøre noget forkert - det vigtigste er, at du forsøger at yde førstehjælp, indtil ambulancen og lægehjælpen ankommer.

Med et førstehjælpskursus hos First8 bliver du klædt på til at føle dig mere tryg i en livreddende situation. Vores undervisere har alle en baggrund fra Forsvaret, og har hver især haft førstehjælp helt tæt ind på livet. Undervisningen består både af en teoretisk del og en praktisk del.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Skræddersy førstehjælpskurset så det passer til virksomheden

Vi ønsker at klæde dig og dine medarbejdere på, så I bliver i stand til at redde liv. For at imødekomme de forskellige virksomheders behov, kan vi skræddersy kurset, så det passer specifikt til din virksomhed og branche.

I vælger selv hvor førstehjælpskurset afholdes - om det er i jeres virksomhed eller i et konferencelokale på et hotel i Grindsted, er helt op til jer. 

 

Når du går fra vores kursus, har du fået de grundlæggende færdigheder inden for førstehjælp heriblandt hjertemassage, kunstigt åndedræt, lægge en person i aflåst sideleje samt være i stand til at anvende en hjertestarter.

 

Med et førstehjælpskursus vil du opnå højere selvtillid og færdigheder, som du kan bruge, hvis du kommer til at stå i en situation, hvor en kollega er kommet til skade på arbejdspladsen, eller hvis en person er faldet om uden for den hvidkalkede landsbykirke eller i Grindsted gågade.