Førstehjælpskursus i Esbjerg - bliv rustet til at redde liv

Et førstehjælpskursus ruster dig, hvis du skulle komme ud for at stå i en livreddende situation. De fleste kan føle sig usikre, når de står med en anden persons liv i hænderne, men når du booker et førstehjælpskursus i Sønderjylland eller et førstehjælpskursus i Vestjylland, nærmere betegnet Esbjerg, får du, udover livreddende teknikker, en god portion selvtillid med i posen.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Her får du det bedste fra begge verdener

Når du booker et førstehjælpskursus gennem First-8, får du både teori og praktiske øvelser, som vi mener, er den bedste måde at lære på. Du vil blive undervist af vores kompetente instruktører, som alle har en baggrund fra Forsvaret, hvilket vil afføde virkelighedsnære oplevelser, hvor der har været anvendt førstehjælp.

 

Når du har gennemført et førstehjælpskursus i Esbjerg, vil du være i stand til at lægge en person i stabilt sideleje, gøre brug af en hjertestarter, udføre hjertemassage og give kunstigt åndedræt samt vide hvordan man bevarer roen og kontakter alarmcentralen.

Forestil dig at en turist falder om ved kæmpe skulpturen Mennesket ved havet. Her vil du være i stand til at opstarte hjerte-lunge-redning, indtil ambulancen når frem.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Skræddersyet førstehjælpskursus i Esbjerg

Vi ved, at virksomheder er forskellige, og derfor skræddersyer vi altid vores førstehjælpskurser, så de passer til lige netop din virksomhed. Der er eksempelvis højere risiko for en arbejdsulykke på en maskinvirksomhed sammenlignet med et kommunikationsbureau - og dette tager vi højde for, når vi tilrettelægger kurset, så I får så virkelighedsnære eksempler som muligt.

 

Hvis I ønsker at afholde førstehjælpskurset andetsteds, det kan være i EGF Hallen eller Esbjerg konference og event, hvis I er en stor virksomhed med mange ansatte, så er det også en mulighed. Vi medbringer naturligvis undervisningsmateriale, relevant udstyr og førstehjælpsdukke.

 

Udover at skabe værdi for virksomheden, har samfundet stor gavn af personer, der ved, hvordan man udfører livreddende førstehjælp. Besøger du Fiskeri og Søfartsmuseet, eller nyder kunsten i Esbjerg Kunstmuseum, er du godt rustet til, at kunne træde til og yde førstehjælp i tilfælde af, at en medborger har brug for hjælp.