Stå stærkt med et førstehjælpskursus i Ballerup

Med et førstehjælpskursus vil du lære de grundlæggende færdigheder, der kræves, for at kunne udøve livreddende førstehjælp. At redde et andet liv er uvurderligt, og de første minutter er ofte altafgørende for personens overlevelse og følgevirkninger. Det kan være ekstremt nervepirrende for de fleste at stå med en andens persons liv mellem hænderne, men med et førstehjælpskursus på Sjælland vil du, udover at lære de livreddende teknikker, opnå selvtillid til at stå stærkt i en livstruende situation.

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Skræddersyet førstehjælp efter jeres behov

Alle virksomheder har forskellige behov, og dette lægger vi stor vægt på hos First-8. Derfor har vi specialiseret os i at skræddersy vores kurser, så de passer specifikt til virksomheden. 

I vil modtage undervisning af vores dygtige certificerede instruktører, som alle har en baggrund som soldater fra Forsvaret. Vi kan derfor garantere dig for, at undervisningen bliver virkelighedsnær, når både teori og praksis kobles sammen.

 

Når du har gennemført et førstehjælpskursus i Ballerup fra First-8, har du opnået de grundlæggende færdigheder i at udøve livreddende hjælp herunder at give hjertemassage, lægge en person i aflåst sideleje, give kunstigt åndedræt og anvende en hjertestarter.

 

I vælger selv hvor jeres førstehjælpskursus afholdes. Uanset om det er på en lokal kro eller i Ballerup Hallen så sørger vi for alt udstyret heriblandt hjertestartere, dukker og undervisningsmateriale.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Gør gaderne endnu mere trygge med et førstehjælpskursus i Ballerup

Udover at skabe stor værdi i virksomheden, vil et førstehjælpskursus også komme byens borgere til gode. Jo flere som kender til de livreddende teknikker, jo større er sandsynligheden for overlevelse i tilfælde af, at en person falder om med hjertestop på gaden eller i Ballerup Gokartcenter.

 

Skulle du pludselig stå i en situation, hvor en person, eller måske endda et barn, kommer til skade i Leos Legeland i Ballerup, har du selvtilliden og færdighederne til at agere hurtigt og korrekt.