Lær at redde liv med et førstehjælpskursus på Amager

Kunne du godt tænke dig at erhverve dig færdigheder, som kan gøre dig i stand til at redde liv og skabe mere værdi på arbejdspladsen? Og leder du derfor efter et førstehjælpskursus, som kan hjælpe dig med det? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Virkelighedsnær undervisning i førstehjælp - bliv undervist af professionelle soldater

Skulle en ulykke eller en nødsituation opstå på arbejdspladsen, i dit hjem eller i det offentlige rum, kan situationen potentielt blive forværret, hvis du ender med at stå og se til som et hjælpeløst vidne. Det er derfor utrolig vigtigt, at så mange som muligt har et grundlæggende kendskab til førstehjælp - og hertil føler sig sikre og trygge i at udøve den. 

Hos First-8 har vi i højsædet at sørge for, at du går fra vores førstehjælpskursus på Amager og føler dig selvsikker i at skulle udøve førstehjælp, hvis en ulykke opstår. Det gør vi ved at tilbyde førstehjælpskurser, hvori der bliver undervist af professionelle soldater. Hertil består undervisningen af lige dele teori og praksis. Vi tror nemlig på, at vi lærer allerbedst, når teorien kobles op på praktiske øvelser. 

 

Hvis du er på udkig efter et førstehjælpskursus på Amager, der kan være med til at skabe mere værdi på din arbejdsplads, har vi, her hos First-8,  også specialiseret os i at skræddersy førstehjælpskurser, som er tilpasset den virkelighed, dig og dine medarbejdere møder i jeres hver dag. På den måde kan vi sammen gøre både din arbejdsplads, men også Amager og resten af Danmark til et sikkert og trygt sted at være.

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Få de grundlæggende færdigheder, der gør dig i stand til at redde liv

Uanset hvad, så vil vores førstehjælpskursus på Amager give dig de grundlæggende færdigheder, der gør, at du bliver både tryg og sikker i at redde liv. Du vil blandt andet lære, hvordan du giver hjertemassage, kunstigt åndedræt, lægger en i aflåst sideleje, og hvordan du gør brug af en hjertestarter.

Skulle en nødsituation derfor opstå, når du går ved Amager Strandpark eller er ude og shoppe i Amager Centret, vil du være klar til at kunne træde til og gøre en kæmpe forskel for den person, som du udøver førstehjælpen på.