Et førstehjælpskursus i Aars gør dig i stand til at redde liv

Bliv rustet og få den rette viden og selvtillid med et førstehjælpskursus, som gør dig i stand til at udøve livreddende hjælp. Vi ved aldrig, hvornår en ulykke finder sted, og derfor er det en kæmpe fordel at være forberedt. Forestil dig at være den ansvarlige for at et andet mennesker har overlevet et hjertestop - dette er en bedrift, som er uvurderlig. Med et førstehjælpskursus i Nordjylland, nærmere betegnet Aars, kan du blive én af dem, som er i stand til at træde til, når en ulykke finder sted. 

Jeg vil gerne høre mere

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked
Image

Bliv undervist af soldater i førstehjælp

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører - alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder dig og dine medarbejdere bedst muligt på, hvis en ulykke en dag skulle opstå.

Image

Førstehjælpskursus skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de risici, som dine medarbejdere kan blive udsat for i netop din virksomhed.

Image

Førstehjælpskursus med praktiske øvelser

Vi mener, at den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres virksomhed, uanset hvor i landet I holder til, med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Skab værdi - ikke kun på arbejdspladsen, men i hele samfundet

Vores grundlæggende førstehjælpskursus skaber ikke kun værdi på din arbejdsplads, men i hele samfundet. Når det drejer sig om liv eller død, kan fleste havne i en angstprovokerende situation - og dette er vi fuldt ud bevidst om. Derfor har vi tilrettelagt vores førstehjælpskurser således, at vi kobler teori og praksis op på hinanden for at skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores kursister.

 

Når du har modtaget undervisning fra vores professionelle undervisere, som alle har en baggrund i Forsvaret, har du samtidig opnået den selvtillid det kræver, at kunne udøve hjertemassage, hvis det skulle blive nødvendigt ved eksempelvis Aars Golfklub eller Vesthimmerlands Museum. 

Hvilket type kursus tænker du? Vi finder løsningen til jeres behov
 • Online teori og praktisk træning (Mest populære)
 • 4 timers
 • 6 timers
 • 8 timers
 • Ved ikke - Jeg ønsker vejledning
Hvor mange medarbejdere er i? Hvor mange skal uddannes?
 • 0-16
 • 16-50
 • 50-100
 • Mere end 100 personer
Hvor i landet ønsker i undervisning Har i en eller flere afdelinger i ønsker at få uddannet?
 • Sjælland
 • Jylland
 • Fyn
 • Flere steder i Danmark
Sammen skaber vi et sikkert Danmark Tak for beskeden - en af vores medarbejdere vil hurtigst muligt tage kontakt til dig
Indtast dit navn
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer

Vi er specialister i at skræddersy førstehjælpskurser

Hos First-8 skræddersyer vi gerne vores førstehjælpskursus, så det imødekommer den hverdag I møder på arbejdet. Med over 15 års erfaring ved vi, hvor forskellige virksomheder er. Der er for eksempel stor forskel på, hvilke ulykker der kan ske på et værksted sammenlignet med en kontorvirksomhed.

 

Efter et førstehjælpskursus i Aars har du lært de grundlæggende teknikker og færdigheder i blandt andet at give hjertemassage og kunstigt åndedræt, betjene en hjertestarter og lægge en person i aflåst sideleje.

 

Skulle en person falde om på din vandretur ved Aars skov, er du klar til at agere sikkert og effektivt, indtil ambulancen når frem.