Gratis førstehjælpskursus til Faglige Seniorer

Bestil et gratis førstehjælpkursus

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked

Sammen skaber vi et sikkert Danmark

 

Vores mål er at udbrede kendskabet til førstehjælp, fordi vi ved – qua vores baggrund i Forsvaret – at færdigheder inden for førstehjælp betyder forskellen mellem liv og død. Hvert sekund tæller. I First-8 vil vi gerne dele vores viden og faglige kompetencer inden for livreddende førstehjælp, så vi sammen kan skabe et sikkert Danmark.

Image

Bliv undervist af soldater

I First-8 har vi over 15 års erfaring med førstehjælp. Du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører, alle med en baggrund i Forsvaret. Førstehjælpskurset klæder jer bedst muligt på, hvis situationen en dag skulle opstå.

Image

Skræddersyet til dit behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige situationer du kan stå i. Vi er derfor garant for, at førstehjælpskurset er tilrettelagt, så det afspejler de udfordringer, som du kan blive udsat for i din dagligdag

Image

Vi tager hånd om jer

Den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor kommer vi ud til jeres klub med alt undervisningsmateriale, dukker og hjertestartere. Vores førstehjælpskurser er lige del teori og praktiske øvelser, hvor I udfører forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker.

Modtag 4 timers undervisning når det passer jer

Faglige Seniorer kursus

4 timer: 5.280 kr. ekskl. moms   Gratis for medlemmer

  • Førstehjælpens 3 hovedpunkter
  • ABC-algoritmen
  • Hjerte-lunge-redning til voksne
  • Hjertestarter (AED)
  • Blodprop i hjernen eller hjerneblødning
  • Hovedskader
Image

Spørgsmål og svar

Nej - Hvis du er medlem af Faglige Seniorer kan du søge om at få dækket hele kursusafgiften. Dette gælder i hele Danmark (minus øer).

Alle vores instruktører er certificerede og mange har gennemgået faglæreruddannelsen (FSU 160) gennem Forsvaret, som er en af de ypperste og mest intense førstehjælpsuddannelser i Forsvaret. Derudover har de alle mange års erfaring med undervisning og førstehjælp som sergenter eller officerer i Forsvaret.

Der kan deltage op til 16 personer på kurset. Hvis jeres behov er større, kan vi sende flere instruktører ud eller holde kurserne over flere dage.

Vi kan gøre præcis, som I ønsker det!

Nej. Vores instruktører medbringer førstehjælpsdukker, hjertestartertrænere, projektor og alt andet, der skal bruges til kurset!

Vi tager altid udgangspunkt i jeres hverdag.

Vi tilpasser os altid jeres behov og derfor underviser vi på hverdage og weekender fra 08.00-21.30.

Derfor kan vi altid finde et tidspunkt, der passer i jeres kalender.

Hvis du har et spørgsmål eller hvis du gerne vil høre mere så er du meget velkommen til at give os et kald på 42 90 92 92 eller skrive en mail på [email protected]

Bestil et gratis førstehjælpkursus

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked